Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Seittiraketit lentoon –koulutusviikonloppu

26.1.2019 - 27.1.2019

LÄHTÖLAUKAUS SEITTI-AKTIIVIKSI TAI LISÄPOTKUA
AKTIIVINA TOIMIMISEEN!

MITÄ: Seittiraketit lentoon –koulutusviikonloppu
MISSÄ: Scandic Station hotelli, Tampere
MILLOIN: 26-27.1.2019

Kiinnostaisiko sinua toimia Seitti-aktiivina vai toimitko jo aktiivisesti Seitissä? Hae mukaan Seitin järjestämään ”Seittiraketit lentoon” -koulutukseen. Koulutuspaikkana on Tampere (Scandic Station -hotelli) ja ajankohtana 26-27.1.2019 (la – su). Koulutuksessa pohditaan mm. miten järjestää onnistunut Seittitapahtuma, mitä tarkoittaa
vapaaehtoisena toimiminen Seitissä, opitaan yhdessä tekemällä ja kokeilemalla, hauskanpitoa ja rentoilua unohtamatta. Luvassa on jälleen viikonlopullinen #seittimeininkii !

Viikonlopun ajan paikalla on yksi yleisavustaja, joka auttaa pienissä avuntarpeissa. Mikäli tarvitset paljon apua, otathan mukaan oman avustajan (oma vanhempi ei voi toimia avustajana nuorten tapahtumassa). Koulutus on tarkoitettu Seitin aktiiveina toimiville nuorille ja uusille kiinnostuneille, tervetulleita ovat 13 – 29 -vuotiaat nuoret ympäri Suomea.

Hakemukset koulutukseen https://bit.ly/2rGo3bK
Viimeinen mahdollinen hakupäivä on sunnuntaina 13.1.2019. Lisätietoja tapahtumasta saat Seitin nuorisotyön suunnittelija Kalle Jokiselta joko puh. 040 738 8089 tai kalle.jokinen@seittiweb.org

Koulutus on osallistujille maksuton sisältäen täysihoidon (majoitus & ruoat) ja ohjelman, mutta edellyttää sitoutumista koko viikonlopun osallistumiseen. Matkat korvataan jälkikäteen julkisen liikenteen mukaisesti matkalippuja tai maksukuittia vastaan (taksin, oman auton ja lentokoneen käytöstä on sovittava erikseen).

Tarkemmat tiedot

Alkaa:
26.1.2019
Loppuu:
27.1.2019
Tapahtumaluokka:

Tapahtumapaikka

Scandic Tampere Station
Ratapihankatu 37
Tampere, Suomi
+ Google Map