Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

SeittiSport -leiri 2019

17.6.2019 - 19.6.2019

50€

Nyt SeittiSport kaikenikäisille nuorille!!!!

Mitä: SeittiSport –leiri
Missä: Vierumäen urheiluopisto (Urheiluopistontie 400, Vierumäki)
Milloin: 17-19.6

Hei sinä 13-29 –vuotias nuori, lähde sporttailemaan Vierumäelle! Tänä kesänä Seitin nuorten leirillä liikutaan ja nautitaan. Liikunta-aktiviteetit tulevat olemaan monipuolisia ja mahtavia. Perinteiseen Seitti tyyliin kaikki ohjelmat toteutetaan kaikille soveltuvaan tyyliin. Luvassa on liikuntaa sisällä ja pihalla, lajeina mm. jalkapallo, ryhmäliikuntatunteja, frisbeegolf, pihapelejä ja paljon paljon muutakin. Leirille tulee vierailemaan ihka oikea vammaisurheilija, yllätys selviää lähempänä, viimeistään leirillä.

Leiri on tarkoitettu eri tavoin liikuntavammaisille tai pitkäaikaissairaille nuorille. Leiri järjestetään Vierumäen Urheiluopistolla, jossa meille on varattu esteettömät majoitustilat. Leirillä on ohjaajina Seitin nuoria aikuisia aktiiveja. Leirillä on mukana yleisavustaja, ilmoitathan avuntarpeestasi ilmoittautumisen yhteydessä. Mikäli tarvitset paljon apua, otathan oman avustajan mukaan (omat vanhemmat ei voi toimia avustajana nuorten tapahtumassa).

Ilmoittautumiset sähköisesti viimeistään 3.6.: https://bit.ly/2vYgWgR .Olethan nopea, mukaan mahtuu rajallinen määrä nuoria. Lisätietoja leiristä Seitin nuorisotyön suunnittelija Kalle Jokiselta, puh. 040 7388089 tai kalle.jokinen@seittiweb.org .

Leirille järjestetään yhteiskuljetus Lahden rautatieasemalta. Kesäleirin omavastuu vain 50 € (sisältäen majoitus, ruoat ja ohjelma). Matkakuluja korvataan jälkikäteen matkalippuja tai maksukuittia vastaan julkisen liikenteen mukaisesti (oman auton tai taksin käytöstä sovittava erikseen), matkojen omavastuu on 30€.

Tarkemmat tiedot

Alkaa:
17.6.2019
Loppuu:
19.6.2019
Omavastuu:
50€
Tapahtumaluokka:

Tapahtumapaikka

Vierumäen urheiluopisto
Urheiluopistontie 400
Vierumäki, Suomi
+ Google Map