Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Seitti Junnu Sportti -leiri Pajulahden urheiluopistolla 12.-14.6.2017

12.6.2017 - 14.6.2017

50€

Hei sinä 13–17 -vuotias nuori, lähde sporttailemaan Pajulahteen! Tänä kesänä Seitin varhaisnuorten leirillä liikutaan ja nautitaan. Liikunta-aktiviteetit tulevat olemaan monipuolisia ja mahtavia. Perinteiseen Seitti -tyyliin kaikki ohjelmat toteutetaan kaikille soveltuvaan tyyliin. Luvassa on liikuntaa sisällä ja pihalla, lajeina mm. melontaa, jousiammuntaa, pihapelejä ja paljon paljon muutakin. Leirille tulee vierailemaan ihka oikea vammaisurheilija, yllätys selviää lähempänä, viimeistään leirillä. Ja tietenkin leirillä pitää olla discokin!

Leiri on tarkoitettu ikäryhmään kuuluville eri tavoin liikuntavammaisille tai pitkäaikais-sairaille nuorille. Leiri järjestetään Pajulahden Urheiluopistolla, jossa meille on varattu esteettömät majoitustilat. Leirillä on mukana avustajia, ilmoitathan avuntarpeestasi ilmoittautumisen yhteydessä. Mikäli tarvitset paljon apua, otathan oman avustajan mukaan (omat vanhemmat ei voi toimia avustajana nuorten tapahtumassa).

Ilmoittautumiset sähköisesti viimeistään 29.5: http://bit.ly/2pgjYYO.

Olethan nopea, mukaan mahtuu rajallinen määrä nuoria. Lisätietoja leiristä Seitin nuorisotyön suunnittelija Kalle Jokiselta, puh. 040 738 8089 tai kalle.jokinen@seittiweb.org. Kesäleirin omavastuu vain 50 € (sisältäen majoitus, ruoat ja ohjelma). Matkakuluja korvataan jälkikäteen matkalippuja tai maksukuittia vastaan julkisen liikenteen mukaisesti (oman auton tai taksin käytöstä sovittava erikseen).

Tarkemmat tiedot

Alkaa:
12.6.2017
Loppuu:
14.6.2017
Omavastuu:
50€
Tapahtumaluokka:

Tapahtumapaikka

Pajulahden urheiluopisto
Pajulahdentie 167
Nastola, Suomi
+ Google Map