Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Seitti goes erä

24.9.2021 - 26.9.2021

Mitä: Seitti Goes Erä
Missä: Nuorisokeskus Marttinen, Virrat (yhteiskuljetus Tampereelta)
Milloin: 24-26.9.2021, Lähtö Tampereelta 17:30

Hei sinä nuori (13-29v), lähde Virroille Nuorisokeskus Marttiseen Seitin Erä- ja luontoviikonloppuun. Viikonloppua vietetään Virroilla Nuorisokeskus Marttisen upeissa syysmaisemissa. Viikonlopussa ulkoillaan ja pidetään hauskaa kivalla porukalla. Luvassa siis taattua huippua #seittimeininkii

Ilmoittautuminen

Viikonlopun ohjelmassa on monipuolista tekemistä, Adventuristo järjestää meille mukavaa ohjelmaa. Luvassa retkeilyteemainen viikonloppu, mukavaa yhdessäoloa, luonnossa liikkumista, retkeilyvälineiden esittelyä, erähenkiset kisailut ja eräruokaa.

Huom! Suurin osa tapahtuman ohjelmasta toteutetaan pihalla säällä kuin säällä, joten mietithän jo nyt pukeutumistasi.

Viikonloppu on tarkoitettu ikäryhmään kuuluville eri tavoin liikuntavammaisille tai pitkäaikaissairaille nuorille. Viikonloppu järjestetään Nuorisokeskus Marttisissa, jossa meille on varattu esteettömät majoitustilat mökeissä. Viikonlopussa on mukana yleisavustaja, joka voi auttaa pikkuasioissa. Mikäli tarvitset enemmän apua, otathan oman avustajan mukaan (omat vanhemmat ei voi toimia avustajana nuorten tapahtumassa).

Viikonloppu joudutaan pitämään monenlaisia varotoimia huomioiden. Seitti tarjoaa paikan päällä kasvomaskeja ja käsidesiä. Suurin osa viikonlopun ohjelmasta järjestetään pihalla, mikä on helpotus nykyisessä tilanteessa. Tarkemmat turvallisuusohjeet lähetetään osallistujille ennen tapahtumaa. Mikäli mitä tahansa näihin liittyvää kysyttävää, niin olethan yhteydessä Seitin Kalleen.

Erä- ja luontoviikonlopun osallistumismaksu on 40€ (sisältäen bussikuljetuksen Tampereelta, majoituksen, ohjelman ja ruoat), osallistumismaksu laskutetaan tapahtuman jälkeen. Matkojen omavastuuosuus on 30€. Yli 30€ Matkakuluja korvataan jälkikäteen matkalippuja tai maksukuittia vastaan halvimman julkisen liikenteen mukaisesti (oman auton käyttämisestä on sovittava erikseen). Seitti järjestää yhteiskuljetuksen Tampereen asemalta Nuorisokeskus Marttiseen.

Ilmoittautumiset viimeistään 13.9! Olethan nopea, mukaan mahtuu rajallinen määrä nuoria. Lisätietoja viikonlopusta Seitin nuorisotyön suunnittelija Kalle Jokiselta, puh. 040 7388089 tai kalle.jokinen@seittiweb.org.

Tarkemmat tiedot

Alkaa:
24.9.2021
Loppuu:
26.9.2021
Tapahtumaluokka:

Tapahtumapaikka

Nuorisokeskus Marttinen
Herrasentie 16
Virrat, 34800 Suomi
+ Google Map