Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Seitin nuorten illat (Tampere)

26.1.2017 | klo. 18:00 - 21:00

Mietityttääkö, mistä löytyisi tekemistä arki-iltaan? Haluatko tutustua uusiin ihmisiin? Voisiko mielekäs tekeminen olla leffailta naposteltavan kera, askartelua, rento hengailuilta pelaillen lautapelejä tai vaikka yhdessä kokkaaminen? Jos tämän kaltainen toiminta kiinnostaa, nyt kannattaa olla kuulolla, meillä on tekemistä juuri sinulle!

Nuorisoyhteistyö Seitti aloittaa nuortenillat Monitoimitalo 13 (os. Satakunnankatu 13) tiloissa torstaina 26.1.2017. Illat järjestetään tammikuusta toukokuuhun joka kuun neljäs torstai klo 18–21! Ensimmäisellä kerralla mietitään seuraavien kertojen sisältöjä yhdessä, mutta mitään sovittua ohjelmaa ei tarvitse olla joka kerta. Pääasia on, että vietetään yhdessä aikaa hyvällä porukalla.

Paikalle mahtuu 20 nuorta ja illat on tarkoitettu 13–25-vuotiaille eri tavoin liikuntavammaisille ja pitkäaikaissairaille nuorille.

Ilmoittautumiset ensimmäiseen kertaan 24.1. mennessä Seittinuorille Paulalle (pautzi@suomi24.fi) tai Kirsikalle (jarvinenkirsikka@gmail.com). Ilmoitathan mahdollisista erityisruokavalioista ja ruoka-aineallergioista sekä otatko mukaan henkilökohtaisen avustajan.

Nuorisoyhteistyö Seitti on toimintaa eri tavoin liikuntavammaisille ja pitkäaikaissairaille nuorille! Seitti on nuorten unelmia! Tervetuloa mukaan!

P.S. Liity mukaan Tampereen nuorisoyhteistyö Seitti-ryhmään! Siellä tiedotetaan tulevista paikallistapahtumista!

P.P.S. Lisätietoa Seitistä löydät Facebookista facebook.com/NuorisoyhteistyoSeitti ja nettisivuilta: www.seittiweb.org.

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
26.1.2017
Aika:
18:00 - 21:00
Tapahtumaluokka:

Järjestäjä

Paula Lehtonen
Sähköposti
pautzi@suomi24.fi

Tapahtumapaikka

Monitoimitalo 13
Satakunnankatu 13
Tampere, 33100 Suomi
+ Google Map