Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Rikotaan rajoja 2017 -tapahtuma järjestetään Kulttuurikeskus Vernissalla, torstaina 28.9.2017 klo 18 – 22.

28.9.2017 | klo. 18:00 - 22:00

Rikotaan rajoja 2017 -tapahtuma murtaa ennakkoluuloja

Rikotaan rajoja 2017 idean takana on vantaalainen Riku Silander, joka on liikuntarajoitteinen tanssista kovasti innostunut nuori. Riku haluaa tapahtuman järjestämisen myötä muuttaa ihmisten ennakkoluuloja vammaisia kohtaan, tuoda ihmisiä yhteen ja synnyttää ainutlaatuisia kohtaamisia tanssin kautta. Tapahtuman tavoitteena on myös vammaisten henkilöiden taiteellisen osaamisen esille tuominen. Illan pääteemana on tanssi ja musiikki.

Aika ja paikka

Rikotaan rajoja 2017 -tapahtuma järjestetään Kulttuurikeskus Vernissalla, Tikkurilantie 36. Tapahtuma on ikärajaton ja pääsymaksuton ja kuuluu osana Vernissan Torstaiklubitoimintaan.

Ohjelmassa katutanssiesityksiä ja musiikkia

R-I-C alias Riku Silander on vantaalainen esilleastuva CP-vammainen katutanssija, jonka tanssiharrastus on vienyt mukanaan jo kolmen vuoden ajan. Hän on tehnyt itse musiikin ja koreografian esitykseensä sekä ohjaa tanssiryhmää, jonka Katutanssimix nähdään tapahtumassa.

ResonaariGroup on jo vuosien aja keikkaillut ahkerasti aina Japania ja Skotlantia myöten. Bändi soittaa suomenkielistä pop- ja rockmusiikkia.

MC KOO on helsinkiläinen tänä vuonna debyyttialbuminsa julkaissut 26-vuotias räppäri. Hän ei ole antanut kehitysvammaisuuden hidastaa eikä haitata urapolkuaan, vaan on tehnyt musiikkia täydestä sydämestä jo 11 vuotta. MC KOO livekattaukseen kuuluvat: biitit ja efektit soittava ja tuplaajana toimiva Lossi Turunen sekä sielukas vokalisti Lilli Aro. MC KOO on saanut loistavaa palautetta keikoistaan ja yleisö on ollut riehakkaasti mukana keikoilla, huikee meininki!

Ohjelma alkaa klo 18.30 ja Vernissan kahvila on avoinna tilaisuuden ajan. Mikäli tarvitset apua esim. ruokailussa tai WC käynneissä, otathan oman henkilökohtaisen avustajan mukaan.

Yhteistyökumppanit
Vantaan kaupungin kulttuuripalvelut ja nuorisopalvelut / Kulttuurikeskus Vernissa,

 

Liite. Rikotaan rajoja PDF-mainos

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
28.9.2017
Aika:
18:00 - 22:00