Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Esteetön retkipäivä 16.9. Nuuksion kansallispuistossa!

16.9.2017 | klo. 12:00 - 17:00

5€

Pääkaupunkiseudun Seitti järjestää esteettömän retkipäivän Nuuksiossa la 16.9.17 klo 12-17. Lähdemme Nuuksion 2 km Maahisenkierrokselle. Tapaamme klo 12 Haltian luontokeskuksen lähellä mäen päällä, jossa on kolme invapaikkaa. Matkalle tulee mukaan eräopas. Kävelemme eräoppaan kanssa nauttien luonnosta. Nousujen ja laskujen vuoksi reitti on vaativa pyörätuolireitti. Jyrkissä paikoissa on kaiteet ja käsijohteet ja nousujen varrella on levähdystasanteita. Jos tunnet tarvitsevasi apua, otathan oman avustajan mukaan. Reitin varrella on näköalatasanne, josta avautuvat upeat näkymät yli Nuuksion Pitkäjärveen!

Kierroksen jälkeen menemme Haltian tapahtumakentän nuotiopaikalle ja grillaamme makkaraa ja jälkiruuaksi lettuja.

Saapuminen Maahisenkierrokselle:

Reitti lähtee mäen päältä Solvalla Areenan pihan vasemmasta laidasta. Matkaa Haltiasta on noin 200 metriä mäkeä ylös. Lähtöpaikalla on 3 invapysäköintipaikkaa, muille kävijöille löytyvät pysäköintipaikat Haltiaa vastapäätä. Mäen jyrkkyyden vuoksi reitin lähtöpaikalle ei pääse pyörätuolilla Haltiasta. Pyörätuolilla tai muuten vaikeasti liikkuvien kävijöiden on saavuttava autolla suoraan lähtöpaikalle.

Maahisenkierroksen jälkeen tapahtumakenttään:

Tapahtumakenttä on Haltia keskuksen takana, voit myös tulla autolla suoraan Haltian tapahtumakenttään. Tapahtumakenttään pääsee myös kävellen.

Kalle Jokinen

nuorisotyön suunnittelija

Puh. 040 – 738 8089

Email. kalle.jokinen@seittiweb.org

Retkipäivän omavastuu 5 euroa.

Älä jää sohvaperunaksi, vaan tule kanssamme metsään!

ilmoitathan, jos sinulla on erityisruokavalioita.

Liisa Uski

päivän järjestäjä

Email. uski.liisa@gmail.com

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
16.9.2017
Aika:
12:00 - 17:00
Omavastuu:
5€