Share

 

Lähde mukaan seksuaalisuuden, seksin ja ihmissuhteiden äärelle Turkuun ! Viikonloppu on vertaistuellinen tapahtuma, joka on suunnattu liikuntavammaisille ja pitkäaikaissairaille 18-29 -vuotiaille nuorille. Pohdimme mikä kaikki vaikuttaa kaikkeen esim. omaan seksuaaliseen itsetuntoon, ihmissuhteisiin ja mitä voimme oppia vuorovaikuttamisesta erilaisten harjoitusten avulla. Pysähdymme hetkeksi ohjatusti oman seksuaalisuuden äärelle. Viikonloppuna saat tietoa seksuaalisen nautinnon anatomiasta, erilaisista seksitavoista ja esittelyn apuvälineistä sekä perehdytystä avusteiseen seksiin.

Kouluttajana ja ryhmänohjaajana toimii: Tanja Roth, erityistason seksuaaliterapeutti (NACS), Tasapainoiseksi yrityksestä.

Viikonloppu järjestetään sen hetkiset rajoitukset huomioiden. Seitti tarjoaa paikan päällä kasvomaskeja ja käsidesiä. Tarkemmat turvallisuusohjeet lähetetään osallistujille ennen tapahtumaa. Mikäli mitä tahansa näihin liittyvää kysyttävää, niin olethan yhteydessä Seitin Kalleen.

Viikonlopussa on mukana yleisavustaja, ilmoitathan avuntarpeestasi ilmoittautumisen yhteydessä. Mikäli tarvitset paljon apua, otathan oman avustajan mukaan

Viikonlopun hinta on 50€, joka pitää sisällään ohjelman, majoituksen ja ruokailut. Matkakuluja korvataan jälkikäteen matkalippuja tai maksukuittia vastaan julkisen liikenteen mukaisesti (oman auton tai taksin käytöstä sovittava erikseen), matkojen omavastuu on 30€

Ilmoittautuminen viimeistään 10.3
https://bit.ly/3hd9kP8

Lisätiedot Seitin nuorisotyön suunnittelijalta, Kalle Jokinen, kalle.jokinen@seittiweb.org tai 040-7388089