Share


Mitä: Seitti Junnu Camp 2021  –leiri
Missä: Vierumäki, hotelli Fennada (Pihkalantie 3, Vierumäki)
Milloin: 22-24.10.2021

Linkki ilmoittautumiseen https://bit.ly/3lJRdSR

Hei sinä 13-17 –vuotias nuori, lähde syyslomalla leirille Vierumäkeen! Tänä syksynä Seitin varhaisnuorten leirillä liikutaan ja nautitaan. ohjelma tulee olemaan monipuolista ja mahtavaa. Perinteiseen Seitti tyyliin kaikki ohjelmat toteutetaan kaikille soveltuvasti. Leirille tulee vierailemaan Tubettajatähti Jaakko Parkkali. Leirillä luvassa luontokuvaus- ja musiikkisessio, jotka vetävät Seitin aktiivinuoret. Vierumäellä kun ollaan, niin tietenkin ohjelmassa myös sporttiaktiviteettejä.

Leiri on tarkoitettu ikäryhmään kuuluville eri tavoin liikuntavammaisille tai pitkäaikaissairaille nuorille. Leiri järjestetään Vierumäen hotelli Fennadassa, jossa meille on varattu esteettömät majoitustilat. Leirillä on ohjaajina Seitin nuoria aikuisia aktiiveja. Leirillä on mukana yleisavustaja, ilmoitathan avuntarpeestasi ilmoittautumisen yhteydessä. Mikäli tarvitset paljon apua, otathan oman avustajan mukaan (omat vanhemmat ei voi toimia avustajana nuorten tapahtumassa).

Viikonloppu joudutaan pitämään monenlaisia varotoimia huomioiden. Seitti tarjoaa paikan päällä kasvomaskeja ja käsidesiä. Tarkemmat turvallisuusohjeet lähetetään osallistujille ennen tapahtumaa. Mikäli mitä tahansa näihin liittyvää kysyttävää, niin olethan yhteydessä Seitin Kalleen.

Ilmoittautumiset sähköisesti viimeistään 8.10. mennessä, https://bit.ly/3lJRdSR  Olethan nopea, mukaan mahtuu rajallinen määrä nuoria. Lisätietoja leiristä Seitin nuorisotyön suunnittelija Kalle Jokiselta, puh. 040 7388089 tai kalle.jokinen@seittiweb.org .

Syysleirin omavastuu vain 40 € (sisältäen majoitus, ruoat ja ohjelma). Matkakuluja korvataan jälkikäteen matkalippuja tai maksukuittia vastaan julkisen liikenteen mukaisesti (oman auton tai taksin käytöstä sovittava erikseen), matkojen omavastuu on 30€. Jos ilmenee tarve yhteiskuljetukselle, niin se toteutetaan Lahdesta.