Share

LÄHTÖLAUKAUS SEITTI-AKTIIVIKSI TAI LISÄPOTKUA AKTIIVINA TOIMIMISEEN!

Kiinnostaisiko sinua toimia Seitti-aktiivina vai toimitko jo aktiivisesti Seitissä? Hae mukaan Seitin järjestämään ”Seittiraketit lentoon” -koulutukseen. Koulutuspaikkana on Tampere (Scandic Station -hotelli) ja ajankohtana 19–21.1.2018 (pe–su). Koulutuksessa pohditaan mm. miten järjestää onnistunut Seittitapahtuma, mitä tarkoittaa vapaaehtoisena toimiminen Seitissä, opitaan yhdessä tekemällä ja kokeilemalla, hauskanpitoa ja rentoilua unohtamatta. Luvassa on jälleen viikonlopullinen #seittimeininkii !

Viikonlopun ajan paikalla on yksi yleisavustaja, joka auttaa pienissä avuntarpeissa. Mikäli tarvitset paljon apua, otathan mukaan oman avustajan (oma vanhempi ei voi toimia avustajana nuorten tapahtumassa). Koulutus on tarkoitettu Seitin aktiiveina toimiville nuorille ja uusille kiinnostuneille, tervetulleita ovat 13–29 -vuotiaat nuoret ympäri Suomea. Hakemukset koulutukseen . Viimeinen mahdollinen hakupäivä on ti 24.1.2017. Lisätietoja tapahtumasta saat Seitin nuorisotyön suunnittelija Kalle Jokiselta joko puh. 040 738 8089 tai kalle.jokinen@seittiweb.org.

Koulutus on osallistujille maksuton sisältäen täysihoidon (majoitus & ruoat) ja ohjelman, mutta edellyttää sitoutumista koko viikonlopun osallistumiseen. Matkat korvataan jälkikäteen julkisen liikenteen mukaisesti matkalippuja tai maksukuittia vastaan (taksin, oman auton ja lentokoneen käytöstä on sovittava erikseen).