Share

Lähde mukaan Seitin reissulle Tallinnaan 26-27.10.2019!

Ilmoittautuminen
https://bit.ly/2kJ4oIb

Nuoret aikuiset (yli 18-vuotiaat) Goes Tallinna. Lähdetään Tallinnaan Eckerö Line -laivalla, risteily lähtee Helsingin
Länsiterminaalista lauantaina 26.10 klo 9:00, Tallinnassa ollaan klo 11.00, sunnuntaina 27.10 laiva lähtee Tallinnasta klo 12:00 ja on perillä Helsingissä klo 14:15.

Majoitus Tallinnassa on Radisson Blu Sky hotellissa. Huom! Meidän käytössämme rajallisesti invahuoneita, jotka täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, tavallisia huoneita on enemmän. Nyt nopeasti ilmoittautumaan!

Viikonloppu vietetään Tallinnassa vapaamuotoisesti ostoksia tehden, paikkoja kierrellen
tai muuten vain hengaillen! Varsinaista ohjelmaa Tallinnassa ei ole järjestetty. Jos on kiinnostusta lähteä esimerkiksi museovierailulle, niin siitä voi sopia Seitin nuorisotyön suunnittelija Kalle Jokisen kanssa.
Risteilyyn sisältyy aamiaisbuffet mennessä laivalla ja sunnuntaina paluumatkalla buffetlounas. Lauantai-iltana päästään herkuttelemaan Seitin kustantamalla illallisella Tallinnassa ja tietenkin aamiainen hotellilla. Muut ruokailut Tallinnassa omakustanteisia.

Risteilyllä on mukana yksi yleisavustaja, joka voi auttaa pienissä avuntarpeissa!
Otathan oman avustajan, mikäli tarvitset enemmän apua, esim. pyörätuolin työntämisessä.

Mikäli tulet pääkaupunkiseudun ulkopuolelta, niin on mahdollista yöpyä Helsingissä hotellissa perjantai-lauantai –yönä.

Reissun omavastuu: 50 € (sisältäen risteilyn, majoituksen aamiaisbuffetin, illallisen Tallinnassa ja buffet-päivällisen sunnuntaina laivalla). Mikäli tarvitset majoitusta perjantaina, lisähinta on 25€.

Viimeinen ilmoittautumispäivä on 26.9.2019