Share

(Kuva: http://www.laivabongari.fi/kuvat/2016/09/21_siljasymphony.jpg)

Mitä: Seitin vuoden 2018 suunnitteluristeily ja päivä Tukholmassa
Missä: Lähtö Olympiaterminaali, Helsinki ja laiva Silja Symphony
Milloin: 15-17.12, laiva lähtee perjantaina klo 17 ja saapuu takaisin Helsinkiin sunnuntaina klo 10:30

Ilmoittaudu tästä
https://link.webropolsurveys.com/S/2B9CB511D89F193E

Kiinnostaako Seitin ensi vuoden toiminnan suunnittelu? Haluatko Tukholmaan? Jos vastasit kyllä, niin nyt sinulla on oiva mahdollisuus hakea mukaan Seitin risteilylle. Perjantaina luvassa toiminnan suunnittelua ja hieno joulubuffet illallinen. Lauantaina vietetään päivä Tukholmassa, bussikuljetus järjestetään satamasta keskustaan. Illalla taas suunnitellaan vähän lisää ja vaihteeksi syödään hyvin.

Risteily on tarkoitettu nykyisille Seitti-aktiiveille ja uusille innostuneille nuorille. Risteilyn ikäraja on 18-29v, joten taas mennään sillä perinteisellä setillä. Mukaan suunnitteluristeilylle valitut pääsevät mukaan viikonloppuun maksuttomasti, eikä avustajistakaan mene mitään lisäkuluja. Mikäli tarvitset reissussa apua, niin otathan mukaan oman henkilökohtaisen avustajan. Mukana risteilyllä on yleisavustaja, mutta hän auttelee vain pienissä asioissa, kuten ruokien kantamisessa.

Matkat korvataan kuitteja vastaan jälkikäteen halvimman julkisen liikenteen mukaisesti. Invataksin, lentokoneen ja oman auton käytöstä on sovittava erikseen Kalle Jokisen kanssa (kalle.jokinen@seittiweb.org tai puh. 040 738 8089). Matkojen omavastuu on 50€

Perustele hakulomakkeessa hyvin, miksi juuri sinun tulisi päästä mukaan risteilylle. Risteilyllä on rajattu määrä paikkoja, joten kannattaa olla nopea. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 5.12. Jokaiselle suunnitteluristeilylle valitulle ilmoitetaan henkilökohtaisesti 5.12.