Share

Seitin ajankohtaisia
Seitti on onnistunut järjestämään toimintaa poikkeustiloista huolimatta. Keväällä toiminta siirrettiin nettiin ja Seitin digitoiminta osoittautui toimivaksi ratkaisuksi. Nyt Syksyllä digitoiminta on taas jatkunut ja muutama sessio pidetty, mm. Anniina L:n tubetustyöpaja ja Seitti Goes eSports pelityöpaja. Syksyn aikana on pystytty järjestämään myös muutama tapahtuma, elokuussa vuoden 2021 suunnittelua ja lokakuun lopulla Seitin Erä- ja Luontoviikonloppu Nuuksiossa. Tapahtumat ovat järjestetty huolellisesti huomioiden tämän hetken ohjeistukset. Marraskuun viimeisenä viikonloppuna (27-29.11) nuoret pääsevät nauttimaan kulttuuriviikonlopusta Tampereella.

Käy katsomassa:
Seitin digitoiminnan video

Näin järjestetään (korona)turvallinen Seitti-tapahtuma

Kulttuuriviikonloppu 27-29.11 Tampere
Tervetuloa Tampereelle Seitin kulttuuriviikonloppuun. Luvassa monipuolisia ja kiinnostavia työpajoja, mm. stand up -workshop ja illalla stand up -keikka. Lisätietoa työpajoista lähiaikoina. Tampereen viikonloppu järjestetään Scandic Station -hotellissa ja hinta viikonlopulle on 30€, pitäen sisällään majoituksen, ruoat, ohjelman ja huippua #seittimeininkii.
Ilmoittautuminen ja lisätiedot https://bit.ly/35FJAor . Viimeinen ilmoittautumispäivä 15.11. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä ja paikkoja on rajoitettu määrä, kannattaa siis olla nopea. Lisätietoja viikonlopusta Seitin nuorisotyön suunnittelija Kalle Jokiselta, puh. 040 7388089 tai kalle.jokinen@seittiweb.org

Seuraa Seittiä Some-kanavissa
Facebook: https://www.facebook.com/NuorisoyhteistyoSeitti
Instagram: https://www.instagram.com/nuorisoyhteistyo_seitti/?hl=fi
TikTok: #Seittimeininkii