Share

Missä: Pajulahti (Pajulahdentie 167, Nastola)
Milloin: Perjantai 30.11 – sunnuntai 2.12

ENNAKKAILMOITTAUTUMINEN (nyt hinta vain 30€, normaalihinta 40€)

Hei sinä nuori (13-29v), lähde Seitin Pikkujouluihin Pajulahteen! Tänä syksynä Seitin pikkujouluissa on tipe tipe tip tap -meininkiä ja nauttimista oikein kunnolla. Ohjelma valmistuu lähiaikoina, mutta sieltä löytyy varmasti jokaiselle jotakin. Osa ohjelmasta on kaikille yhteistä, mutta myös varhaisnuorille ja nuorille aikuisille löytyy omaa ohjelmaa.

Viikonloppu on tarkoitettu ikäryhmään kuuluville eri tavoin liikuntavammaisille tai pitkäaikaissairaille nuorille. Viikonloppu järjestetään Pajulahden Urheiluopistolla, jossa meille on varattu esteettömät majoitustilat. Viikonlopussa on mukana yleisavustaja, joka voi auttaa pikkuasioissa. Mikäli tarvitset enemmän apua, otathan oman avustajan mukaan (omat vanhemmat ei voi toimia avustajana nuorten tapahtumassa).

Ilmoittautumiset viimeistään 16.11, osoitteessa https://bit.ly/2JgWFcj . Olethan nopea, mukaan mahtuu rajallinen määrä nuoria. Lisätietoja viikonlopusta Seitin nuorisotyön suunnittelija Kalle Jokiselta, puh. 040 7388089 tai kalle.jokinen@seittiweb.org.

Pikkujouluviikonlopun ennakkoilmoittautumishinta on vain 30€ (sisältäen majoitus, ruoat ja ohjelma). Matkakulujen omavastuuosuus on 30€. Yli 30€ Matkakuluja korvataan jälkikäteen matkalippuja tai maksukuittia vastaan halvimman julkisen liikenteen mukaisesti (oman auton tai taksin käytöstä sovittava erikseen). Seitti järjestää yhteiskuljetuksen Lahden rautatieasemalta Pajulahteen.