Share

Mitä: Seitin paikallistoiminnan kehitttämisviikonloppu
Missä: Tampere Scandic Station (Ratapihankatu 37)
Milloin: 10-11.12.2022

Hae mukaan Seitin paikallistoiminnan kehittämisviikonloppuun. Tänä syksynä kehitetään paikallistoimintaa jouluisissa tunnelmissa 10-11.12 Tampereella Scandic Stationissa (Ratapihankatu 37). Kehittämisviikonlopussa kuulet paikallistoiminnan kuulumiset ja pääset ideoimaan tulevaisuuden paikallistoimintaa. Lauantaina mietitään myös omia ohjaamistaitoja ja niiden käyttöä Seittitoiminnassa. Sunnuntaina pääset miettimään toimintaa omalle paikkakunnallesi. Viikonlopussa mietitään ja visioidaan #seittimeininkii hengessä, joten varmasti on paljon mielenkiintoisia ja hauskoja juttuja. Tarkempi ohjelma lähetetään mukaan valituille ennen viikonloppua.

Hae mukaan 26.11 mennessä
https://bit.ly/3UwdseT

Viikonloppu on tarkoitettu jo tällä hetkellä aktiivisille paikallistoiminnan järjestäjille ja toiminnan järjestämisestä kiinnostuneille nuorille. Mukaan otetaan 2-3 nuorta per alue/kaupunki. Muista perustella osallistumismotivaatiosi hyvin hakulomakkeella. Viikonloppu alkaa lauantaina klo 12:00 lounaalla, varsinainen ohjelma alkaa klo 13:00. Sunnuntaina lopetellaan viimeistään klo 15.

Viikonlopussa on mukana yleisavustaja, joka voi auttaa pienissä avuntarpeissa, esim. ruoan hakeminen. Jos tarvitset enemmän apua, niin otathan mukaan oman henkilökohtaisen avustajan. Viikonloppu on osallistujille maksuton ja matkakulut korvataan viikonlopun jälkeen, muistathan pistää kuitit talteen. Auton käytöstä tulee sopia erikseen Seitin Kallen kanssa.

Jos sinulla heräsi jotain kysymyksiä, kannattaa olla . Yhteystiedot löydät alta. Paljon tervetuloa Seitin paikallistoiminnan kehittämisviikonloppuun! Tulee varmasti huippua #seittimeininkii

Lisätiedot kalle.jokinen@seittiweb.org ja puh. 040-7388089