Blogi

Seittinuoret kirjoittavat

Ohjaajakoulutus juhlaviikonloppuna – tuhlaustako?

Huokasin helpotuksesta saapuessani viimein muutamaa minuuttia ennen iltaseitsemää Pajulahden urheiluopiston pihaan. Olin jo meinannut menettää uskoni taksin ongelmien vuoksi. Pikkuhiljaa toivo alkoi jälleen nostaa päätään.  Ehkä tästä viikonlopusta tulisi sittenkin...

lue lisää

VAPAAEHTOISTOIMINTA – Mitä se oikeastaan on?

10.-12.2 Scandic Tampere Stationin käytävät ja kokoustilat täyttyivät erilaisista apuvälineistä ja kiivaasta puheesta. Miksi? Oli Nuorisoyhteistyö Seitin valtakunnallinen tapaaminen, jossa nuoret vaikuttajat olivat kokoontuneet pohtimaan, mitä heidän...

lue lisää
Seitti Vlogstars!

Seitti Vlogstars!

Paras viikonloppu, top kolmen listaan. Seitin leirit ovat aivan mahtavia. Olen itse miettinyt tubettamisen aloittamista, ja sain taas lisää pohjustusta sen aloittamiselle. Leireiltä saa myös aina uusia kavereita, ja on mukava nähdä myös jo ennestään tuttuja kamuja.

lue lisää
Vammaistoiminnan sydämessä

Vammaistoiminnan sydämessä

Ideat lentelevät villisti, eikä naurunkyyneliltäkään vältytä, kun joukko aktiivinuoria kootaan yhteen kouluttautumaan vaikuttajiksi. Hikikarpalot helmeilevät otsallani ja näpytän hermostuneena kännykän ruutua taksin kaartaessa mutkassa. Myöhästyisin pian, eikä minulla ollut edes aavistusta siitä, missä kokoustilamme olisi.

lue lisää
Suunnattoman onnellinen!

Suunnattoman onnellinen!

Jos voisit piirtää viivan siihen ajanjaksoon, jonka eniten koet elämäsi suuntaa muovanneen, mihin sen piirtäisit? Minä piirtäisin viivan varmaankin tähän, tämän syksyn taitteeseen. Se erottaisi mielenkiintoisella tavalla menneen ja tulevan, fokusoisi huomioni nimenomaan nykyhetkeen: ruskakuukausiin, joina koen eläväni unelmaa todeksi.

lue lisää
Elämäni seittinuorena

Elämäni seittinuorena

Kun ajattelen viimeisiä kolmea vuotta elämässäni, sitä ajanjaksoa, jota kutsun elämäkseni seittinuorena, minua hymyilyttää aina. Ilman Seittiä saattaisin vieläkin tahkota erilaisia avoimessa yliopistossa tarjolla olevia opintokokonaisuuksia tietämättä mitä todella haluan tehdä.

lue lisää